Kā Izvēlēties Labas Hokeja un Daiļslidošanas Slidas - 5 Padomi

Kā Izvēlēties Labas Hokeja un Daiļslidošanas Slidas - 5 Padomi

labas hokeja slidas 5 padomi

VAI IZMĒRAM IR NOZĪME? Mēs Hokeja Pasaule, vadošais hokeja ekipējuma veikals Baltijā pēc pieredzes varam teikt, ka Hokeja un daiļslidošanas slidu izmēram IR NOZĪME! ✅   

Šis raksts ir radīts tieši Tev, ja vēlies rast atbildes uz TOP mūsu klientu jautājumiem cik maksā bērnu hokeja slidas , kuras ir labas hokeja slidas iesācējiem, kā arī iepazīstināsim Tevi ar profesionālo daiļslidošanas slidu sortimentu.

1. Slidu izmērs un komforts - Kā izvēlēties pareizu izmēru

slidu izmers

  • Izmēra Noteikšana Pēc Apaviem

Parasti slidu izmērs atšķiras no regulārajiem apaviem. Jauniešu slidas un junioru slidas  ir puse izmēra mazākas nekā regulārie apavi, bet pieaugušajiem slidas parasti ir pilns izmērs mazākas. 

Piemēram, sieviete ar 38. izmēra apaviem var izvēlēties 37. izmēra slidas. Jūsu ērtumam mūsu interneta veikalā pie katrām slidām atbilstoši ražotājam ir hokeja slidu izmēru tabula. Piemēram, Bauer Vapor HYP2RLITE Senior hokeja slidu izmērs



  • Kājas Uzzīmēšana

Precīzāka metode ir izmērīt kājas un salīdzināt ar slidu izmēra tabulu. Uzskatāmākai izpratnei var izmantot papīru un zīmuli, lai izmērītu pēdas garumu un platumu.

Esam iekļāvuši video pamācību, lai atvieglotu tev šo procesu.

  •  Slidu platumu atšķirības

Jāņem vērā, ka katram no mums ir paredzēts individuāls slidu platums! D un EE platuma izmēri ir visbiežāk sastopamie hokeja slidu veikalos, ar D apzīmējot standarta platumu atbilstoši konkrētai slidas līnijai, bet EE apzīmējot platāku izmēru par 3/16 collu salīdzinājumā ar D platumu.

Svarīgākais ir atcerēties, ka slidu ražotāji izmanto šos divus platuma izmērus (kā arī vēl dažus, kas ir uzskaitīti zemāk redzamajā tabulā) visos savos slidu modeļos, kas pašas par sevi atšķiras ar platuma variācijām vienā ražotāja ietvaros.

Piemēram, Bauer hokeja slidas ir Vapor, Supreme un Nexus slidas, kas attēlo šauras, standarta un plašas slidas atbilstoši kādai no šīm kategorijām. Katra slida ir pieejama gan ar D, gan EE platumiem. Tas nodrošina spēlētājiem daudz dažādu izvēles iespēju un garantē regulējamas slidas, kas noteikti derēs tieši Tev! 
slidu izmeru tabula

2. Kvalitāte un izturība - kā novērtēt vai slidas ir kvalitatīvas

kvalitativas slidas

  • Materiālu izvēle

Augstas kvalitātes slidas ir ražotas no izturīgiem un elastīgiem materiāliem, kas nodrošina gan izturību, gan komfortu slidošanas laikā. Ir svarīgi, lai regulējamas slidas , būtu pareizi pielāgotas Tavam izmēram!

  • Ražotājs

 Izpētiet atsauksmes par ražotāju, lai pārliecinātos, ka jūsu izvēlētās slidas ir izgatavotas ar precizitāti un kvalitāti.

Lielākā daļa 67% NHL spēlētāju izvēloties slidas, ņem vērā ne tikai slidu kvalitāti, bet arī ražotāju. 

NHL nuju tops

  • Funkcionalitātes Novērtējums

 Katra veida slidas, vai tās būtu hokeja vai daiļslidošanas slidas, nodrošina unikālu funkcionalitāti, atbilstoši dažādiem slidošanas veidiem un prasībām.

Hokeja slidas tiek izstrādātas, lai nodrošinātu:

  • optimālu manevrēšanu
  • aizsardzību 
  • ērtību

Laikā, kad uz ledus tiek veikti intensīva kustība un ātra pārvietošanās. Svarīgi, lai šīs slidas sniegtu pietiekamu atbalstu, lai spētu izturēt fiziski intensīvu slidošanu un aizsargātu kāju no potenciāliem traumām.

Daiļslidošanas slidu funkcionalitāte:

  • Augsta manevrēšanas spēja
  • Stabilitāte un līdzsvars
  • Komforts un elastība

Profesionālās daiļslidošanas slidas piedāvā citādu funkcionalitāti. Šīs slidas ir vieglas, ar izcilu līdzsvaru un sniedz iespēju veikt graciozas figūras un sarežģītus manevrus. 

Tās ir izstrādātas, lai nodrošinātu maksimālu kontroli un stabilitāti, ļaujot veikt eleganto un precīzu slidošanu.

 

3. Funkcionalitāte un piemērotība katram sporta veidam

Izvēloties slidas, ir būtiski ņemt vērā slidošanas veidu un slidošanas apstākļus, jo katram sporta veidam ir savas slidu īpašības, kas var ietekmēt sniegumu un komfortu.

  • Hokejs un Treniņi

Lai hokeja spēlētāji varētu labi manevrēt un būtu stabilāki uz ledus, profesionālās hokeja slidas bieži ir ražotas ar lielāku atbalsta un noturības līmeni, nodrošinot labu kontroli un ātru pārvietošanos. 

Šīs slidas parasti ir izturīgākas un pielāgotas intensīvai izmantošanai.

  • Daiļslidošana

Daiļslidošanai piemērotās slidas ir parasti plānākas, vieglākas un elastīgākas, lai nodrošinātu brīvību kustībām un eleganci izpildē. 

Daiļslidošanas profesionālās slidas bieži ir veidotas, lai piedāvātu labāku stabilitāti un precizitāti, sniedzot iespēju izpildīt sarežģītus trikus vai ātruma disciplīnas.

  •  Brīvā laika slidas

Cilvēkiem, kuri izmanto slidas brīvā laika pavadīšanai vai atpūtai, tiek ieteiktas vispārīgas un komfortablas slidas, kas nodrošina labu atbalstu un ērtumu. 

Šādas slidas bieži ir vairāk vērstas uz komfortu nekā uz specifiskiem sporta veidiem, piedāvājot lielāku elastīgumu un mazāku stingrību.

 

4. Cenas un budžeta plānošana - kā ietaupīt?

ka ietaupit perkot slidas

Bieži vien veikalos notiek izpārdošanas periodi vai piedāvājumi, kur var atrast kvalitatīvas slidas par izdevīgām cenām.

  • Atlaides un izpārdošanas 

Hokeja Pasaule veikalos norisinās:

  • Black Friday atlaides,

  • Ziemassvētku izpārdošanas

  • Noliktavas tīrīšana un vēl dažādas citas akcijas

  • Mājaslapā esam izveidojuši outlet sadaļu, kur ērti varat apskatīt visas aktuālās atlaides. 

Dažādi ražotāji piedāvā slidas ar līdzīgām vai pat labākām funkcijām par atšķirīgām cenām. Salīdziniet dažādu ražotāju piedāvājumus, lai atrastu labāko kvalitāti par labāko cenu.

 

5. Drošība un komforts - padomi drošākai pieredzei uz ledus

hokeja ekipejums aizsardziba

Slidošana ir aizraujošs un aktīvs laika pavadīšanas veids, bet tā arī prasa pievērst papildus uzmanību drošībai un komfortam uz ledus. Lai nodrošinātu, ka jūsu slidu pieredze ir patiesi baudāma un droša, ņemiet vērā šos padomus:

  • Pareiza Aprīkošana

Pirms slidu izmantošanas, pārliecinieties, ka slidas ir pareizi sasietas - šo procesu Tev atvieglos pareizi izvēlētas hokeja slidu snores. Pareizi nostiprinātas slidas nodrošina labāku kontroli un mazina traumu risku. 

  • Slidošanas Aizsardzības Līdzekļi

Lai samazinātu traumu risku, iegādājieties un izmantojiet drošības aprīkojumu, piemēram, hokeja aizsargķiveres un elkoņa, ceļa un roku aizsargus.

Viss vajadzīgais aizsardzības ekipējums viegli atrodams mūsu mājaslapā. 

  • Slidošanas Tehnika un Brīvā Laika Pavadīšana

Pirms intensīvas slidošanas, apgūstiet pamata slidošanas tehnikas un drošības pamatprincipus. Tāpat iekļaujiet iesildīšanās vingrinājumus, lai sagatavotos intensīvai fiziskai aktivitātei.

  • Kvalitatīvs Apģērbs un Piederumi

 Izmantojiet kvalitatīvu slidošanas apģērbu un aprīkojumu, kas nodrošina gan komfortu, gan aizsardzību pret aukstu un citām laika apstākļu ietekmēm.

 

Paldies, ka veltīji savu laiku šim rakstam un ceram, ka esam palīdzējuši Tev doties soli tuvāk savam sapnim uz ledus, neatkarīgi no tā vai esi hokeja entuziasts, profiņš vai vienkārši izvēlies slidošanu kā savu hobiju. Ja rodas kādi jautājumi, jūties brīvi mums uzrakstīt sev ērtākajā plaftormā.

Hokejapasaule

Hokejapasaulelv

[email protected]

Komentāri
Atstāt savu komentāru
Tava e-pasta adrese netiks publicēta